top of page

SUPER MAKKELIJK NAANBROOD

Dit is echt super makkelijk en leuk. Want je kan het broodje bakken in de oven of in de grillpan maar je kan het ook op open vuur koken! Niet langer dan een dag bewaren want dan worden ze hard en taai. Maar het aller lekkerst zijn ze warm.

INGREDIENTEN

Yoghurt

Zelfrijzend bakmeel

snufje zout

Versierels

olijfolie

kruiden

zout

pepertje

 

STAPPEN
0 Je moet net zoveel yoghurt als zelfrijzend bakmeel met elkaar mengen. Dus als je 500 ml yoghurt hebt dan ook 500 gram zelfrijzend bakmeel.
 

0 Gooi de yoghurt, het zelfrijzend bakmeel en beetje zout bij welkaar en kneed tot het een goed brood deegje wordt. Is het te droog een beetje yoghurt of water erbij, is het te plakkerig een beetje zelfrijzend bakmeel of bloem erbij.

0 Maak er kleine bolletjes van en rol ze uit tot hoe dik je ze wilt hebben. 

0 Als je wilt kan je dan een beetje olijfolie erop kwasten met kruiden en zout of een klein gesneden pepertje. 

0 bak ze 10 min in de oven op 180 graden tot ze mooi bruin zijn. Of bak ze in een grillpan. En dan lekker met een dipje borrelen!
 

bottom of page