top of page

HIERO SURPRISE!

Roos en Hielke (HieRo voor wie dat gemist heeft) vinden niets leuker dan een feestje organiseren en hebben echt alles onder controle. Als bruidspersoneel proberen we er nog net een paar leuke extraatjes in te stoppen, dus we hebben een aantal kleine verrassingen voor HieRo in petto! Let op; alles info op deze pagina is dus een verrassing voor de happy couple.

Cadeauwensen

HieRo wordt heel blij van een bijdrage voor ofwel de uitbouw van hun huis ofwel een bijdrage voor hun huwelijksreis. Een bijdrage kan worden overgemaakt naar getuige Ruben die alles verzameld; naar NL92 ASNB 0850 6083 17 t.n.v. R. Dykstra. Zet er vooral bij voor welke bestemming (uitbouw of huwelijksreis) je het liefst een bijdrage doet, dan geven we dat door.

Maar, daarnaast lijkt het ons als bruidspersoneel heel leuk als iedereen een fles wijn (of speciaalbier, of cider, of ...) meebrengt op de dag zelf. Bij de ceremonie (locatie Oase) zorgen we voor een cadeautafel. Hang het roze label dat bij de uitnodiging zat er aan, schrijf er een korte persoonlijke boodschap op, en dan zullen we nog lang kunnen nagenieten van deze feestelijke dag!

Muziek voor de huwelijksreis

bottom of page