SARDINE BOTER

Je kent het gezegde alles is lekkerder met boter. Soms ziet dat er niet uit, dit is net een rolletje cement. Maar hij is echt heel lekker.
 

Het is heel makkelijk om te maken. Serveer het op een dikke geroosterde boterham en met hele dunne plakjes komkommer en lekker dik smeren hè!
 

INGREDIENTEN

1 blikje sardine op olie

half pakje boter

2 stelen bosui
Half citroen(sap)
Een dikke geroosterde boterham
Beetje komkommer

 

STAPPEN
0 Laat de boter op kamer temperatuur komen. 

0 Laat de sardine uitlekken en snij de bosui heel klein. 

0 Meng de boter en sardine en het sap van een halve citroen met een staafmixer. Net zolang tot het een egale grijze massa is. Proef even tussen door om te kijken hoeveel sardine je erin lekker vindt.

0 Bosui erdoor kneden met je hand of met een lepel als je niet van glibberige vingers houdt. 

0 Oprollen in een bakpapiertje en weer hard laten worden in de koelkast. (ong. een uur)

0 Smeren maar!